Sponge bread

Jag lyckades köpa nåt jävla skit-low carb-vetegluten-bröd som har samma konsistens som gummi. Jag skrev detta på FB, och fick en länk till en video på youtube om ett lågkohydratbröd som var som en svamp. Jag var ju bara tvungen att testa själv...

Jag tog fram en skiva av low carb-brödet samt en skiva bröd som är bakat på vanligt vetemjöl. Jag blötte upp skivorna ordentligt, kramade ur dem och öppnade handen. Här är resultatet...
 
Vanligt bröd efter 1 omgång:
 
 
Low carb-bröd efter 1 omgång:
 
 
...och efter 2 omgångar:
 
 
...och 3 omgångar:
 
 
Hur funkar det här för matspjälkningen egentligen?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0