Ansiktslyft

Nä det är inte jag som fått fnatt, utan det är vårat kök som äntligen har fått en ny matta! Vårat bo är väldigt ouppdaterat, men pö om pö lyckas vi få igenom lite förbättringar. Senaste uppdateringen är som sagt köks- och hallgolven. Orginalgolvet var mörkt (som allt annat) och blå-grå-mönster-rutor-rektanglar-allt-på-en-gång.. Typ. Lite fulsnyggt egentligen, men lite för plottrigt och ljusslukande. Vi fick fem mattor att välja på och valet var ganska självklart: Ljust "trä".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italien del 3: Monte Casino

Sista delen av resan som fanns med på min kamera är dagen då vi besökte Monte Cassino. Det var mäktigt, så det får ett eget inlägg! Vi lyckades hitta av en gudstjänst (eller vad de kallar det?) där en präst först sjunger en vers och sen svarar en kör av män med lena röster. Rätt häftigt faktiskt. Sen hade de bevarat delar av pelare och annat som räddats ur ruinerna efter slagen under andra världskriget. Begravningsplatser för alla tusentals stupade män har skapats runt klostret. Det stora korset på en av bilderna längre ner är den polska. Och som i alla andra kloster och katedraler så får man inte visa axlar, knän och dekolletage, så det var bara att dra på sig långkjol och kofta i den 35-gradiga värmen... Men det var det klart värt!

Italien del 2: Vasto

Vasto är en liten mysig stad vid kusten i Abruzzo. En fantastisk strand, gammalt och sten, marknad, 9 kronor för ett glas vin, fantastiska restauranger, shopping och glass. Precis som Italien ska vara, förutom att det är sjukt billigt här.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0