Kaktushållare

Jag hade tre små kaktusar hemma, men att ha mini-växter i ett fönster kan upplevas lite obalanserat. Så när jag var på Ikea i helgen köpte jag värmeljushållare i tre olika storlekar som fick agera katushållare istället! Det ger lite höjd i fönstret och känns som ett roligt alternativ till vanliga krukor.
 
 
 
 
 
 

När man äntligen hittar rätt!

Jag har länge varit ute efter ett enkelt halsband i silver med en liten stjärna på. Men de jag har hittat har varit antingen för små eller för stora, haft för tjock kedja eller dubbelkedja, varit prydda med strass, eller så har det bara varit konturen av en stjärna. Hopplöst fall. Men för ett tag sedan hittade jag ett jättefint, men då var det naturligtvis nåt fancy märke och gick lös på drygt en tusenlapp. Det kändes inte riktigt nödvändigt... Men idag sprang jag på det perfekta! Hittade det på Glitter för 49:- så jag passade på att köpa det i både guld och silver!
 
 
 
 

När favoritjackan går sönder för tredje gången...

Det värsta med mina favoritplagg är när de går sönder för tredje gången. De första två gångerna lagar jag. ;-) Förra veckan lyckades jag ha sönder en favoritjacka som jag haft i flera år och lagat ett antal gånger, men den här gången går den inte att rädda... Det var själva tyget och inte sömmen som sprack. Så vad gör jag? Letar efter en liknande såklart!
 
 
 
RSS 2.0