När vintern är som vackrast

Igår när jag klev upp blev jag helt lyrisk när jag tittade ut! Väderomslaget gav ju grenarna det där centimetertjocka täcket som gör att allt är kritvitt. Det ser nästan ut som att träden har vita löv. Jag slängde på mig kläderna, haffade kameran och tog med mig Dallas ner på åkern. Som på beställning tittade solen fram också!
Sommaren är fantastiskt vacker, men när vintern är som vackrast så är det faktiskt svårslaget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stjärnor, hatt och en jävla massa katthår

 
 
 
 
Jag brukar ofta lyckas fynda saker på rean, sånt som jag faktiskt har användning för och inte köper bara för att det är billigt. Mitt näst bästa reafynd den här säsongen är den här sjalen som jag spanat in hela hösten men aldrig slagit till (av någon konstig anledning). Den kostade 129 kr till normalpris, och jag betalade 25 kr för den. Den är redan flitigt använd tillsammans med hatt och en jävla massa katthår! (Som tamejfan aldrig går att få bort ordentligt.)

Kaffe, té och Buddha

 
 
 
 
 
I den här lådan hade vi lök tidigare, men när jag fick så här fina presenter på min födelsedag så fick löken flytta till en annan låda! Fina kaffeburkar, téburkar och annat ska inte stängas in i något skåp.
Kaffeburken med innehållande kaffe och té-silen fick jag i present. Buddhan köpte jag själv förra året på Indiska. Såna här detaljer andas verkligen Pernilla!
RSS 2.0